Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 februari 2021 | 07:40

"Outlander" verkar få en ytterligare säsong och en spinoff-serie

Produktionen av den efterlängtade sjätte säsongen har precis påbörjats, men redan nu verkar det finnas fler goda nyheter på gång.
På grund av restriktionerna kring covid-19 så har inspelningarna av den sjätte säsongen av "Outlander" inte kunnat dra igång förrän alldeles nyligen i Skottland, så det tycks fortfarande vara en lång väntan på att få ta del av fortsättningen för seriens många fans. 
 
Men i en ny intervju med THR angående "For all Mankind", så avslöjar "Outlander"-skaparen Ronald D. Moore även att det snart ser ut att vara en hel del spännande nyheter på gång från hans gamla serie.
 
- Det förs diskussioner kring både en beställning av en sjunde säsong och om en spinoff-serie, jag tror nog att vi kommer att goda nyheter på gång gällande båda dessa möjligheter inom en ganska snar framtid. Jag känner mig väldigt optimistisk kring det. Jag håller med om att jag gärna hade sett det hända tidigare än såhär, men allt händer när det är menat att hända.
 
Moore driver inte längre "Outlander" som showrunner men finns fortfarande med som seriens skapare och exekutiva producent, så det bådar givetvis väldigt gott för seriens många fans. Utöver arbetet med "For all Mankind" hos Apple TV+ så har den rutinerade tv-skaparen nyligen hoppat över till Fox och Disney+ genom en megadeal där han kommer att skapa "Swiss Family Robinson" som sin första serie. Men han kommer även att överse den helt nya franchisen "Magic Kingdom", som kommer att berätta mängder av berättelser baserade på karaktärer från de många fiktiva världarna inom Disneys nöjesparker.
 
Det är i nuläget fortfarande oklart när den sjätte säsongen av "Outlander" kommer att bli färdigställd och redo för premiär.
 

Läs också: MovieZine träffar "Outlander"-stjärnan Caitriona Balfe

 
Är du sugen på att få fler "Outlander"-säsonger? Kommentera gärna nedan!
| 23 februari 2021 07:40 |