Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 december 2017 | 22:00

"Our Cartoon President"-trailern lär inte falla Donald Trump i smaken

Showtimes nya animerade tv-serie "Our Cartoon President", har släppt en kortare teasertrailer som lär reta gallfeber på ungefär hälften av USA:s befolkning.
Med Stephen Colbert och Chris Licht som exekutiva producenter kommer Showtime att ge sig in i politiken med sin nya animerade tv-serie, "Our Cartoon President", nästa år. En första teaser trailer från serien visar vilken typ av ton vi kan förvänta oss i den.
 
Enligt seriens skapare kommer vi att få följa Donald Trump, hans familj, vänner och rådgivare i deras vardagsliv i Vita Huset. För sakens skull har de förtydligat att varken demokrater eller republikaner kommer att gå säkra, även om teasertrailern verkar luta åt ett tydligt håll.
 
 
Den första säsongen kommer att bestå av totalt 10 avsnitt, premiären är satt till den 11 februari nästa år. Även om det inte finns några uppgifter på en svensk distributör ännu, brukar HBO Nordic få in de flesta av Showtimes tv-serier - min gissning är därför att även "Our Cartoon President" kan komma att landa där framöver.
 
Vad tycker du om upplägget? Känns det inte lite som en animerad version av hur "Hey Baberiba"-gänget drev med det svenska kungahuset på TV4 när det begav sig? Kommer du att ge "Our Cartoon President" en chans?
| 19 december 2017 22:00 |