Film

Skribent

Lina Svensson

4 december 2020 | 21:15

Oscar Isaac får rollen som Snake i "Metal Gear Solid"-filmen

Oscar Isaac har minst sagt ett hektiskt schema med många dagar i studion framför sig.
Det har gått ett antal år sedan nyheten rullade ut att en film baserad på den populära spelserien “Metal Gear Solid” skulle bli verklighet. Dock verkar det dröja ett tag till innan vi får se det färdiga resultatet. Inspelningen har ännu inte startat, och det finns heller inte något bekräftat datum kring när den kan tänkas dra igång. Dock har äntligen en ytterst viktig pusselbit fallit på plats. Filmen har hittat sin Snake, och det blir ingen mindre än Oscar Isaac, skriver Variety.
 
Vilket kanske inte kom som en chock. Oscar har nämligen vid ett tidigare tillfälle påtalat i en intervju att han mer än gärna skulle kunna tänka sig att ta rollen. Strax efter att intervjun hade publicerats twittrade filmens regissör Jordan Vogt-Roberts att “bollen ligger hos Oscar”.
 
Frågan är bara hur Oscar ska få tiden att räcka till. Killen har minst sagt många bollar i luften för tillfället. Förutom “Metal Gear Solid”-filmen är han också aktuell med HBO-serien "Scenses From A Marriage", "Marvel's Moon Knight" till Disney+, "The Card Counter" samt "Francis And The Godfather". Det kommer nog att bli några intensiva månader för herr Isaac framöver. 
 
Tror du att Oscar Isaac kommer kunna axla rollen som Snake? 
| 4 december 2020 21:15 |