Klipp

Skribent

Jonatan Blomberg

26 juli 2019 | 21:35

"Orange is the New Black" tar farväl med nostalgiskt klipp

Efter sju säsonger tar en av Netflix allra första originalserier ett känslosamt farväl.
"Orange is the New Black" startade tillsammans med "House of Cards" Netflix storsatsning på originalproduktioner redan 2013. Nu har den sista säsongen av den älskade serien äntligen släppts - och lyckligtvis har skaparna fått till en säsong som tar farväl av våra karaktärer med värdighet.
 
Det går väl kanske inte att förneka att serien har pendlat i kvalitet under åren, men topparna har definitivt varit värda att sitta igenom dalarna. Den sista säsongen knyter givetvis ihop de många trådar som lagts ut under åren, till och med den om "den magiska kycklingen", samtidigt som man hinner med att ge en rejäl känga åt USA:s fruktansvärda hanterande av illegala invandrare. Företaget som äger Litchfield-fängelset tar nämligen även över en anläggning som förvarar de kvinnor som just nu kastas ut ur landet på ett så fabrikseffektivt sätt som möjligt.
 
Om du däremot redan hunnit hoppa av "Orange is the New Black", eller inte planerar att ge den sista säsongen en chans, så går det ändå att ta ett nostalgiskt farväl av serien (och de många skådespelarna som varit en del av den) genom det drygt 20 minuter långa "farväl"-klippet nedan.
 
 
Kommer du att sakna "Orange is the New Black"? Kommentera gärna nedan!
| 26 juli 2019 21:35 |