Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 september 2021 | 21:45

"Only Murders in the Building" är klar för en andra säsong hos Disney+

Komikern och skådespelaren Steve Martins första tv-serie har visst redan blivit en succé borta i USA.
Variety rapporterar att Hulu har lagt en beställning på en andra säsong av "Only Murders in the Building". Komediserien med Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez i huvudrollerna och det charmiga whodunnit-mysteriet i fokus, har redan efter halva den första säsongen övertygat både tittare och streamingtjänstens chefer om sin potential.
 
- Alla har arbetat med sådan kärlek och expertis genom otroliga tider - och med ett fantastiskt stöd från Disney, Hulu och 20th TV - för att skapa en första säsong som kan leva upp till vår legendariska cast, vårt underbara New York och gjort en om gemenskap. Att känna hur vi har format ett band med våra tittare och redan nått fram till en chans att få fortsätta - och få följa vår seriens vilda resa och blandning av mysterium-komedi-emapati - är bara för spännande för att ens kunna beskriva med ord. Så, jag tänker bara hålla tyst - och säga ett stort tack till alla och att jag knappt kan vänta på fortsättningen, kommenterar medskaparen och producenten John Hoffman den goda nyheten.
 
"Only Murders in the Building" är skapad av Hoffman och Steve Martin (som ligger bakom idén för serien), de har skrivit seriens manus tillsammans. Handlingen karaktärerna Charles (Martin), Oliver (Short) och Mabel (Gomez). De har till synes ingenting gemensamt förutom att de delar adress i samma lyxhus i New York - men ett mord på nionde våningen får dem att upptäcka en gemensam passion för samma podcast om just mordmysterier. Nu är bara frågan om de kan slå sina kloka huvuden ihop och lösa mordet i deras eget hus...
 
 
Den första säsongen av "Only Murders in the Building" kommer att bestå av totalt 10 avsnitt. Halva säsongen finns redan tillgänglig hos Disney+ här i Sverige. Det är i nuläget oklart när vi kan förvänta oss att få ta del av den andra säsongen.
 

Läs också: 60+ nya filmer och serier släpps på Disney Plus i september

 
Har du hunnit ge "Only Murders in the Building" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 14 september 2021 21:45 |