Serie

Skribent

MovieZine

6 november 2022 | 09:00

Omar Rudberg är redo för första filmrollen

Nu börjar inspelningen av en ännu hemlig långfilm med ”Young Royals”-stjärnan i en roll.
Popartisten och Mello-deltagaren Omar Rudberg har hittat en ny passion framför kameran. Efter två säsonger av ungdomsdramat ”Young Royals” på Netflix fortsätter han som skådespelare i fler projekt. I november börjar inspelningen av en ny långfilm med Omar i rollistan.
 
- Det är en helt annan genre, en helt annan roll, och det ska bli jättekul. Jag vet inte vad jag får säga än, men den får premiär under nästa år, berättar han för MovieZine.
 
Några detaljer har ännu inte släppts, men håll utkik här på sajten. Det är nog bara en tidsfråga innan vi får veta mer om projektet.
 
 
Serien "Young Royals" blev hans debut som skådespelare, och utmaningarna blev inte direkt lättare att tackla i säsong två:
 
- Allting är en utmaning för mig, eftersom det är mitt andra projekt någonsin som skådespelare. Jag känner mig fortfarande väldigt ny. Bara att ta mig an helt nya scener och manus är nästan lika utmanande som första gången, säger Omar Rudberg i vår intervju.
 
Skådiskollegan Edvin Ryding är även han på gång med en ny långfilm. Nyligen avslutades inspelningen av ”Avgrunden”, en svensk katastroffilm där Tuva Novotny har en av rollerna. Den har spelats in i Kiruna men även i en studio på Gran Canaria. Filmen får premiär hösten 2023.
| 6 november 2022 09:00 |