Serie

Skribent

Josefine Krischausky

24 mars 2021 | 09:45

Olivia Colman och David Thewlis spelar i "Landscapers" hos HBO

Den verklighetsbaserade miniserien "Landscapers" på HBO följer ett gift par som plötsligt blir huvudfokus i en mordutredning.
"Harry Potter"-skådisen David Thewlis har klivit ombord för att spela mot Oscarsaktuella Olivia Colman i HBO:s kommande miniserie "Landscapers", skriver Deadline
 
Handlingen är baserad på en verklig historia, och ett par i norra England som blir huvudfokus i en extraordinär utredning, när två kroppar plötsligt upptäcks i deras trädgård. Colman och Thewlis gör huvudrollerna som hustrun respektive maken Susan och Christopher Edwards, som gör sig själva till narrativets hjältar, inspirerade av Susans kärlek för gamla westernfilmer.
 
"Landscapers" beskrivs som en mörk komedi, som utforskar teman som kärlek och fantasi. Samtliga fyra avsnitt regisseras av Will Sharpe, som tidigare har samarbetat med Colman på komediserien "Flowers". 
 
Thewlis har tidigare setts i en av säsong av kriminalserien "Fargo", samt filmer som "Wonder Woman" och "I'm Thinking of Ending Things". Colman är aktuell med det flerfaldigt Oscarsnominerade dramat "The Father", som förhoppningsvis når Sverige inom en snar framtid. 
| 24 mars 2021 09:45 |