Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 september 2018 | 22:15

Officiellt: Den tredje säsongen av "Daredevil" släpps i oktober

En blodig Matt Murdock är redo att omfamna sin mörkare sida och släppa djävulen fri.
Efter drygt 2,5 års väntan är "Daredevil" äntligen tillbaka i sin egen serie. Sedan sist har vi hunnit med totalt sju andra Marvel-säsonger hos Netflix - och det slutade riktigt illa för Matt Murdock och hans "Daredevil" när vi senast såg honom i "The Defenders".
 
Under 2018 har vi hunnit med en varsin säsong av "Jessica Jones", "Luke Cage" och "Iron Fist", som samtliga fortfarande verkar tro att deras superhjältevän har stupat. Vi tittare har förstås hela tiden vetat om att så inte var fallet, men det råder fortfarande stor förvirring om exakt hur han slapp undan med livet i behåll.
 
Baserat på den korta teasertrailern nedan, i vilken det officiella premiärdatumet för den nya säsongen presenteras, verkar Matt Murdock ha insett att det är dags att släppa den inre djävulen han bär på fri. En filosofi som även "Luke Cage" började anamma i slutet av hans andra säsong, tidigare under året. Det ska bli spännande att se hur mörk den tredje säsongen av "Daredevil" vågar att bli! 
 
 
Den tredje säsongen av "Daredevil" släpps på Netflix den 19 oktober, kommer du att ge den en chans? Kommentera gärna nedan!
| 20 september 2018 22:15 |