Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 maj 2018 | 22:00

Nyligen nedlagda "Lucifer" återuppstår och släpper två bonusavsnitt

Nu hoppas seriens många hängivna fans att FOX håller på att ändra sig, angående sitt beslut om att lägga ned "Lucifer".
Redan när "Lucifer" (lite chockartat) lades ned för drygt två veckor sedan, började det spekuleras kring vad som skulle hända med de två redan inspelade säsong 4-avsnitten.
 
Inledningsvis antogs det att avsnitten helt enkelt skulle finnas med som bonusavsnitt när den tredje säsongen skulle släppas på DVD/Blu-ray. Men nu visar det sig att de båda avsnitten, "Boo Normal" och "Once Upon A Time", kommer att visas på FOX under måndagskvällen.
 
Det ena avsnittet kommer att handla om mordet på en barnpsykolog, medan det andra kommer att utspela sig i ett alternativt universum (skapat av Lucifers mamma) i vilket Lucifer aldrig träffade Chloe. Inte nog med det, författaren och numera showrunnern, Neil Gaiman ("American Gods") kommer att agera berättarröst i ett av avsnitten - som Gud.
 
 
Det är ännu oklart om "Lucifer" kommer att lyckas hitta ett nytt hem hos någon annan distributör, men skulle tittarsiffrorna under måndagen bli lyckade - kanske Netflix eller någon annan aktör på marknaden äntligen kan rädda serien och beställa en fjärde säsong.
 
Tror du att "Lucifer" kommer att räddas - eller blir bonusavsnitten det sista vi får se av Lucifer och Chloe? Kommentera gärna nedan!
| 27 maj 2018 22:00 |