Serie

Skribent

MovieZine

27 april 2022 | 13:30

Nyheter på Paramount+ i maj 2022

En ny "Star Trek"-serie och första säsongen av "Super Pumped" finns med bland månadens höjdpunkter på svenska Paramount+.
Nya Star Trek-äventyr, drama på Uber-kontoret och så en av tidernas mest hyllade filmtrilogier. Här presenterar Paramount+ sina kommande streamingnyheter i maj.
 
 

Star Trek: Strange New Worlds - 6 maj

 
En prequel till originalserien ”Star Trek” (och en spinoff på ”Star Trek: Discovery”) låter oss följa besättningen på USS Enterprise under ledning av Kapten Pike. I rollistan finns Anson Mount, Rebecca Romijn och Ethan Peck. Ett nytt avsnitt släpps varje fredag.
 
 

Super Pumped - 12 maj

 
Äntligen kommer Showtime-serien "Super Pumped" till Sverige, mer än två månader efter USA. Joseph Gordon-Levitt spelar Uber-grundaren Travis Kalanick i en dramaserie om Silicon Valley och den kompetitiva startup-världen, av "Billions"-skaparna Brian Koppelman och David Levien. I övriga roller syns Uma Thurman och Kyle Chandler. Hela säsongen på sju avsnitt släpps den 12 maj.
 
 

Compulsion - 20 maj

 
Efter en tragisk tågolycka utvecklar sjukvårdaren Jenny (Leanne Best) ett svårt spelberoende som ett sätt att hantera sitt posttraumatiska stressyndrom. Anna Chancellor och Hayley Mills medverkar också i serien på fyra avsnitt.
 
 

"Gudfadern" bland nya filmer på Paramount+ i maj

 
Den 1 maj släpps dramat ”My Salinger Year” med Sigourney Weaver, actionthrillern ”Breach” med Bruce Willis och ”End of Sentence” med Logan Lerman. 
 
”Gudfadern”-trilogin återvänder till Paramount+ den 3 maj, och för den som vill kika in bakom kulisserna på Francis Ford Coppolas maffiaepos så har tv-serien ”The Offer” premiär på streamingtjänsten redan på fredag, den 29 april. 
| 27 april 2022 13:30 |