Film

Skribent

MovieZine

25 februari 2016 | 17:00

Skräckikoner från "The Ring" och "The Grudge" möts i ny trailer!

De två japanska titanerna ställs mot varandra i "Sadako vs Kayako", årets största skräckuppgörelse.
Sadako Yamamura från ”Ringu”-filmerna och Kayako Saeki från”Ju-on” och ”The Grudge”-filmerna är två de mest ikoniska karaktärerna inom japansk skräckfilm som under flera år skrämt vettet ur oss på var sitt håll. Men nu finns uppenbarligen bara plats för en av dem, och det är hög tid för dessa två att göra upp en gång för alla.

Hela idén bakom ”Sadako vs. Kayako” började faktiskt som en 1:a aprilskämt, vilket snabbt fick en enorm viral spridning och ledde fram till en långfilmsproduktion. Regissören Koji Shirashi som ligger bakom bland annat ”Noroi” (2005) och ”Kuchisake-onna” (2007) intar registolen och i rollistan hittar vi bl.a. Masanobu Andô (”Battle Royale” 2000) och Mizuki Yamamoto (”Black Butler” 2014). 

Filmen befinner sig just nu under postproduktion med siktet inställt på japansk premiär i juni. ”Sadako vs. Kayako” kommer också att visas i 4D på japanska biografer för en lite mer intim skräckupplevelse.


"Sadako vs. Kayako" i regi av av mina personliga japanska favoritregissörer Koji Shirasi och med Masanobu Andô som spelade den skrämmande Kazuo Kiriyama i ”Battle Royale” – med andra ord en fight du helt enkelt inte får missa!

Vem tror ni kommer krypa ut segrande? Place your bets here folks!
| 25 februari 2016 17:00 |