Film

Skribent

Viktor Jerner

1 juni 2017 | 20:00

Nya trailern till efterlängtade "Batman and Harley Quinn" bjuder på ljuvlig nostalgi

"Batman: The Animated Series"-estetiken är tillbaka.
När de allra bästa porträtteringarna av DC Comics legendariska hämnare Batman ska listas hittar man ofta 90-talets "Batman: The Animated Series" högt upp bland placeringarna. Även om jag personligen inte skulle placera den där så är det lätt att förstå varför den har så pass hög status bland vissa Batman-fans, då den balanserar allvar och lättsamhet på ett tilltalande sätt och även lyfter fram stora delar av DC:s utsökta skurkgalleri. Mark Hamills mästerliga röstprestation som Jokern och skapandet av ikoniska Harley Quinn tillhör också dess starkaste element. 
 
Warner Brothers Animation tar nu till vara på allt det igen genom att släppa "Batman and Harley Quinn", en animerad film som har samma stil och känsla som serien. Regin sköts av Sam Liu som har regisserat de flesta av de animerade DC Comics-filmerna hittills, men den animerade seriens skapare Bruce Timm finns med i projektet som producent och manusförfattare.
 
Kolla in den nya trailern till filmen nedan: 
 
 
Jag gillar verkligen upplägget med Batman, Nightwing och Harley Quinn på ena sidan, och Poison Ivy och Floronic Man på andra, så förhoppningarna kring det här är relativt höga. Precis som alltid är det också trevligt att höra Kevin Conroys fantastiska Batman-röst och se karaktärsdesignen från den animerade serien. Det är dock synd att de inte har lyckats få med sig Arleen Sorkin, som gjorde rösten till Quinn i den animerade serien. Istället får vi Melissa Rauch som visserligen fungerar, men det kommer onekligen ta ett tag att vänja sig. 
 
"Batman and Harley Quinn" släpps på bluray och VOD den 15:e augusti. 
 
Tyck till! Hur tror ni att "Batman and Harley Quinn" kommer stå sig bland alla andra Batman-filmer? 
| 1 juni 2017 20:00 |