Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 juni 2021 | 16:00

Nya "The Walking Dead: Origins" släpps inför sista säsongen

AMC kommer att försöka få tittarna i optimal stämning genom en ny miniserie om fyra favoritkaraktärer, inför den sista säsongen av "The Walking Dead".
Geektyrant rapporterar att AMC kommer att sända den nya miniserien "The Walking Dead: Origins" under sommaren, inför premiären av den elfte och sista säsongen av "The Walking Dead". 
 
Miniserien kommer att bestå av fyra fristående avsnitt som kommer att lyfta fram karaktärerna Daryl Dixon (Norman Reedus), Carol Peletier (Melissa McBride), Maggie Rhee (Lauren Cohan) och Negan (Jeffrey Dean Morgan). Varje avsnitt kommer att visa upp de olika karaktärernas resa inom "The Walking Dead", med extra fokus på särskilt betydande händelser i karaktärernas utveckling, tillsammans med intervjuer och kommentarer från skådespelarna bakom karaktärerna. 
 
Varje avsnitt kommer även att bjuda på en ny teaser från den kommande, sista säsongen. Det är i skrivande stund fortfarande oklart vilken svensk distributör, om någon, som kommer att visa "The Walking Dead: Origins". Med tanke på att i princip alla tv-serier inom "The Walking Dead"-universumet har hamnat hos olika distributörer här så är så återstår det fortfarande att se.
 
Den sista säsongen av "The Walking Dead" får amerikansk premiär den 22 augusti medan det första avsnittet av "The Walking Dead: Origins" släpps den 15 juli.
 

Läs också: 5 anledningar till att se "The Walking Dead"-skaparens nya tv-serie

 
Kommer du att ge "The Walking Dead: Origins" en chans under sommaren? Kommentera gärna nedan!
| 17 juni 2021 16:00 |