SDCC 2019

Skribent

Jonatan Blomberg

21 juli 2019 | 01:10

Nya "Snowpiercer" bjuder på blodig sci-fi i sin första trailer

Netflix kommer att ta oss med på en tågresa vi sent ska glömma nästa vår.
Serien "Snowpiercer" är adapterad på samma grundmaterial som långfilmen med samma namn (från 2014). Den kommer att utspela sig drygt sju år efter att jorden gick under till följd av ett försök att kyla ned jorden, för att rädda den från global uppvärmning. Kvar finns bara passagerarna på tåget "Snowpiercer", som delats upp i olika klasser - där de med en lägre status nu börjar få nog av hur de behandlas av de finare delarna av tåget.
 
Bland skådespelarna i tv-adaptionen av "Snowpiercer" kommer vi bland annat att få se den Oscarsvinnande skådespelerskan Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Alison Wright och Rowan Blanchard i några av de större rollerna. Serien är skapad av Graeme Manson ("Orphan Black"-skaparen), som även kommer att vara showrunner och exekutiv producent.
 
 
"Snowpiercer" förväntas få premiär under våren 2020 på TBS i USA, här i Sverige kommer vi att kunna se den nya serien på Netflix.
 
Blir du mer eller mindre sugen på att ge "Snowpiercer" en chans efter att ha sett den första trailern? Kommentera gärna nedan!
| 21 juli 2019 01:10 |