SPONSRAT

Skribent

Annons

18 oktober 2021 | 15:30

7 nya skräckfilmer att streama hos Blockbuster i oktober

"Demonic", "Spiral - From the Legacy of Saw" och "The Unholy" är några av höstens nya rysare på video-on-demand.
Halloween lurar alldeles runt hörnet, och för många av oss brukar det vara dags att leta fram något läskigt i filmväg. Vare sig du dras till demoner, spöken eller seriemördare finns det något för alla små sjuka hjärnor i höstens skräckutbud.

Hos Blockbuster hittar du just nu flera nya rysare och thrillers. Släck ned lampan, skruva upp volymen och håll någon hårt i handen om du kan...
 
 

Spiral – From the Legacy of Saw

 
"Saw"-filmerna är en framgångsrik skräck-franchise som fascinerat och äcklat tittare med obehagliga dödsfällor sedan första filmen gjore succé år 2004. I denna spinoff spelar Chris Rock polismannen som undersöker en serie nya mord som verkar inspirerade av seriemördaren Jigsaw.

Köp eller hyr filmen här...
 
 

Demonic

 
Neill Blomkamp, den hyllade regissören bakom "District 9" och "Chappie", är tillbaka. Carly hoppas att en banbrytande teknologisk terapi ska hjälpa henne kommunicera med hennes mamma Andrea som ligger i koma. Men i världen som byggs upp av Angelas inre finner Carly övernaturliga och djävulska krafter.
 
 
 

Every Breath you Take

 
Casey Affleck och Michelle Monaghan spelar huvudrollerna i en intensiv psykologisk thriller, om en psykiater vars karriär står på spel sedan hans patient tagit sitt liv. Efter att han har bjudit hem patientens kvarlevande bror och presenterat honom för sin fru och dotter börjar hans familjeliv plötsligt slitas itu.
 
 
 

Till Death 

 
Efter en romantisk afton i deras avsides belägna hus nere vid sjön vaknar Emma handfänglsad vid sin döde man. Fångad och avskuren från allt mitt i vintern måste hon värja sig mot lejda mördare för att kunna undfly sin mans sjuka plan. Överlevnadsthriller med Megan Fox i huvudrollen.
 
 
 

The Unholy

 
Alice, en ung hörselskadad tjej kan plötsligt höra, tala och läka de sjuka. Hon säger att Jungfru Maria talat till henne och det är anledningen till det som händer. Men när skrämmande händelser inträffar, börjar en journalist ifrågasätta om dessa fenomen är Jungfru Marias verk eller om något mer ondskefullt. Religiös rysare med Jeffrey Dean Morgan.
 
 
 

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

 
Populära "The Conjuring"-paret Ed och Lorraine Warren ställs inför en ny övernaturlig utredning. Ett av mest sensationella fall börjar med en kamp om en ung pojkes själ, men slutar med att en misstänkt mördare för första gången i USA:s historia hävdar att han tagits över av en demon, som sitt försvar. Baserat på verkliga händelser.
 
 
 

Andra sidan

 
Sist men inte minst vill vi tipsa om den svenska rysaren "Andra sidan" från 2020. Shirin har just flyttat till ett parhus utanför stan med sin sambo Fredrik och hans son, Lucas. När Fredrik är bortrest på jobb börjar märkliga ljud komma från husets andra, obebodda, del...
 
 

På jakt efter något mindre läskigt?

 
Skräck lockar inte alla, och ibland vill man bara varva det otäcka med något mer lättsamt. Blockbuster har mängder av nya filmer som den finska biosuccén "Tove", Guy Ritchies actionthriller "Wrath of Man", sommarens svenska familjefilm "Sune - uppdrag midsommar", actionpackade "Free Guy" med Ryan Reynolds och årets Oscarsfavorit "Minari".
 
| 18 oktober 2021 15:30 |