Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 april 2021 | 12:25

Nya säsonger av "The Witcher", "You" och "Cobra Kai" kommer under 2021

Innan årets slut så lovar Netflix att några av streamingjättens mest populära tv-serier kommer att hinna släppa sina pandemi-försenade nya säsonger.
Deadline rapporterar att Ted Sarandos, Netflix VD, har informerat företagets aktieägare om att några av deras mest populära tv-serier kommer att hinna släppas innan årets slut.
 
Produktionerna av de båda Netflix-serierna "The Witcher" och "You" har försenats vid flera tillfällen på grund av pandemin och för att lugna streamingjättens många aktieägare, så bekräftar Sarandos nu att seriernas kommande säsonger kommer att få premiär under årets sista kvartal. Både "The Witcher" och "You" har tidigare haft premiär i december, så det återstår att se om man kommer att hålla på premiärerna ända tills dess.
 
I samma veva passade Sarandos även på att bekräfta att den fjärde säsongen av "Cobra Kai", som nu produceras helt av Netflix själva, samt långfilmerna "Red Notice" och "Escape From Spiderhead" också kommer att släppas under årets sista kvartal.
 
Det nämndes däremot ingenting om den kommande fjärde säsongen av "Stranger Things", så det återstår att se om det innebär att vi kan hoppas på att få ta del av den redan innan hösten... eller om premiären kan komma att dröja till 2022.
 

Läs också: Säsong 2 av "The Witcher" är officiellt färdiginspelad

 
Vilka av Netflix tv-serier längtar du efter nya säsonger av mest? Kommentera gärna nedan!
| 21 april 2021 12:25 |