Serie

Skribent

Melody Sasha Ohlsson

20 september 2023 | 07:00

Nya säsongen av "American Horror Story" dröjer för svenska tittare

Den tolfte säsongen av den populära skräckserien "American Horror Story" drar igång ikväll i USA. Men när har den Sverigepremiär?
"American Horror Story" släppte sin första säsong för hela 12 år sedan och har blivit omåttligt populär genom säsonger som "Murder House", "Asylum", "Coven" och "Hotel" - alla med sitt egna tema och unika twist.
 
Nu är det dags för den tolfte säsongen i ordningen och den här gången verkar det handla om spindlar, eller mer metaforiskt om ”ett nät av lögner”. Än så länge vet vi att den heter "Delicate", och att Emma Roberts som varit med i flera tidigare säsonger och blivit en av fansens favoriter spelar huvudrollen som en berömd, gravid skådespelerska.
 
Stjärnor som Billie Lourd, Denis O’Hare och Leslie Grossman som också varit med i tidigare säsonger kommer även att dyka upp - och chockerande nog Kim Kardashian som spelar Emma Roberts manager.
 
 
"American Horror Story: Delicate" är uppdelad i två delar med fem avsnitt i varje och de första fem avsnitten sänds varje onsdag med start idag, på Hulu. I Sverige är det Disney+ som förser oss med material från Hulu, så håll utkik där framöver.
 
Men när exakt? Svaret är att det vet vi inte. MovieZine har talat med en representant från Disney+ angående när "American Horror Story" släpps i Sverige och får veta att: "Vi har i nuläget inget specifikt datum för den nordiska marknaden men hoppas se det inom kort."
 
Svenska, och resterande nordiska fans, får alltså ha lite is i magen och hålla ut för "American Horror Story: Delicate" kommer att dröja med sin premiär till senare i höst enligt Disney+. Den som väntar på något gott...
 
Kommer du att titta på nya säsongen av "American Horror Story"?
| 20 september 2023 07:00 |