Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

23 september 2015 | 11:00

Nya "Heroes Reborn" suger enligt pressen

Eller ja, det har i alla fall blivit ljumma betyg för den efterlängtade rebooten.
Många har längtat sig varma efter en bra fortsättning på "Heroes"-sagan. Originalserien startade väldigt starkt med en bra första säsong, för att därefter drastiskt sjunka i kvalitet.

Nu har ett extra långt dubbelavsnitt sänts för att kicka igång "Reborn", och de amerikanska kritikerna verkar inte vara särskilt eld och lågor över serien.


- Känslan av nytt och fräscht har för länge sedan försvunnit.


- Det finns inget välgjort överhuvudtaget med den katastrofala idén som är "Heroes Reborn". Nyligen beskrevs serien som "Heroes", fast om den serien hade fortsatt i tio säsonger, vilket fick mig att utbrista, "Jaha, och vem ville att den skulle göra det?".


- Just nu är det stort och hetsigt, men samtidigt rätt diffust och såpopera-pompöst.

Men är allt sotsvart på himlen för serien då? Nja, några positiva omdömen finns att hitta trots allt. Wegotthiscovered.com ger avsnitten 4 av 5 i betyg och säger så här:

- Den har många synder att sona för i dess förflutna, men "Heroes Reborn" lyckas rida på nostalgi-och reboot-tåget mycket mer lyckosamt än de flesta andra serier och filmer som har kommit de senaste åren. Den kommer åtnjuta återvändande fans, och en hel del nya så länge de är okej med något av en inlärningskurva, med sin mix av idiosynkrasi och underlighet.


Ska du se "Heroes Reborn"?
| 23 september 2015 11:00 |