Film

Skribent

Andreas Samuelson

5 mars 2024 | 19:30

Nästa ”Final Destination” under inspelning med ny titel - släpps 2025

Nu är äntligen den sjätte delen i skräckfilmsfranchisen ”Final Destination” på G och snart får vi se döden skörda nya offer på olika, brutala sätt.
Sedan första ”Final Destination” (2000) har filmsserien om hur överlevare av diverse olyckor går brutala öden till mötes blivit en av skräckgenrens mest framgångsrika franchises. Redan 2019 började man planera en reboot med manus av "Saw"- och "The Collector"-duon Marcus Dunstan och Patrick Melton.
 
2020 berättade producenten Craig Perry att det skulle handla om ambulanspersonal, brandmän och poliser. 2022 var "Spider-Man: No Way Home”-regissören Jon Watts ombord som producent medan manuset nu skulle skrivas av Lori Evans Taylor (”Bed Rest”) och Guy Busick ("Scream 5”).
 
Nu har äntligen den sjätte filmen i franchisen börjat filma med titeln ”Final Destination: Bloodlines” och enligt Perry kommer filma ha premiär nästa år för att markera 25-årsjubileet av originalfilmen, skriver Collider. Handlingen är fortfarande hemlig men i registolen ser vi Zach Lipovsky och Adam B. Stein, som tidigare gjort prisbelönade science fiction-thrillern ”Freaks”.
 
De tidigare filmerna har alla inletts med en tragisk olycka där de som överlevt sedan dött på diverse brutala sätt. Oavsett vad det är för olycka denna gång så kan fansen troligen se fram emot våldsamma, utstuderade dödsscener.
 
Ser du fram emot ”Final Destination: Bloodlines”?
| 5 mars 2024 19:30 |