Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

3 maj 2016 | 09:15

Ny trailer: Vem är den mest troliga mördaren i nästa "Scream"?

Här är de tre mest troliga mördarna i den nya säsongen av "Scream" med premiär den 30 maj på MTV.
Skräck-serien "Scream" är tillbaka med en andra säsong på MTV den 30 maj och en helt ny trailer har precis släppts, som du kan se nedan. Trailern föreslår att vem som helst kan vara den nya förklädda mördaren i säsong 2, efter att den förra mask-bäraren avslöjades och dödades i slutet av den första säsongen.

Så baserat på trailern, vem är den mest troliga mördaren i Lakewood den här gången?

Audrey

Med tanke på att hon bär på några mörka hemligheter från säsong 1, är hon en trolig kandidat. Det är möjligt att hon bara blir utpressad av den nya mördaren i trailern, men det är nästan mer troligt att hon är det nya Spökansiktet och utpressas av någon som har avslöjat hennes kopplingar till den förra mördaren. Hon ses trots allt stå över ett lik i materialet: frågan är om det är någon hon själv har offrat eller bara någon död kropp som hon hittat? Ska hallucinationerna där hon kysser sin ex-flickvän indikera ett visst hämndmotiv eller galenskap?

Emma

Även om biten ur trailern där Emma ler obehagligt och tar på sig spökmasken förmodligen bara är promo-material och inte alls ifrån seriens innehåll (varför skulle de avslöja mördaren i trailern, liksom?), finns det anledning att misstänka henne. I klippet har Emma återkommande blodiga mardrömmar som får henne att ifrågasätta sin egen psykiska hälsa. Att hennes ord till vännerna om att vilja att allt ska bli som vanligt igen upprepas lite för många gånger i trailern, föreslår att detta gör henne den minst misstänkta och därför den självklara mördaren.

Troy James

Noah talar om för Emma i trailern att Brandon James hade en bror: Troy. Fotot klipper direkt till en man som tar på sig masken. Är han möjligen ute efter att hämnas sin bror? Det är möjligt att serien introducerar honom som en ny karaktär när serien återvänder, men det är inte helt otroligt att Troy bara är den sanna identiteten på en karaktär vi redan mött.

Ta en titt på trailern själv och spekulera!


Kommer du att titta på säsong 2 av "Scream" och vem tror du är mördaren?
| 3 maj 2016 09:15 |