Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 december 2019 | 06:00

Ny trailer till "The New Mutants" kommer om en vecka

Måndagen 6 januari får vi en ny smygtitt på den läskiga X-Men-spinoffen.
Det låter som att "The New Mutants" får sin biopremiär trots allt. Enligt TrailerTrack på Twitter landar en ny trailer måndagen 6 januari. Då får vi se mer av X-Men-spinoffen som ska dra mer åt skräckhållet.

Filmen har dröjt länge så det är inte konstigt om fansen har tappat intresset och glömt bort att den existerar. Rykten om fördröjda reshoots har cirkulerat det senaste året, och ett tag var det oklart om den överhuvudtaget skulle gå upp på bio eller kanske skyfflas ut på någon streamingtjänst. Besvikelsen som var "X-Men: Dark Phoenix" gör oss knappast taggade på mer mutanter.

Men löftet om en ny trailer verkar tyda på att Disney/Fox fått ordning på rullen till slut. Och man ska inte glömma att Josh Boones rysliga vinkel på X-Men-världen faktiskt lät väldigt lovande en gång i tiden. Här ska vi få möta unga mutanter som hålls inspärrade på en institution, och slåss för att fly och överleva.
 
Den första trailern kom redan hösten 2017:
 
 
I rollistan ser vi bland andra Anya Taylor-Joy ("Glass"), Maisie Williams ("Game of Thrones"), Charlie Heaton ("Stranger Things") och Antonio Banderas som skurk.

Enligt Fox Sverige ska "The New Mutants" få biopremiär den 3 april 2020.
| 31 december 2019 06:00 |