Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

14 februari 2024 | 18:15

Ny trailer: Godzilla och Kong bland nya hot i maffig trailer som expanderar Monsterverse

Storslagna strider i nya trailern till "Godzilla x Kong: The New Empire". Svensk biopremiär 27 mars.
Vad vore filmåret utan gigantiska CGI-monster som pucklar på varandra och jämnar städer med marken? Warner Bros. har släppts loss den senaste trailern till årets möjligen fetaste monsterrulle och det ser minst sagt explosivt ut. Tummen upp till att vi får se mer utav fascinerande Hollow Earth och mystiska Skull Island!
 
I en intervju med Empire berättar regissören om filmens upplägg och att titanerna verkar samarbeta denna gång: 
 
- Det är typ fred mellan giganterna - Godzilla har kontroll på jordens yta och Kong är nere i Hollow Earth. Det var inte riktigt "okey, hojta till när något går fel Kong, och jag, Godzilla, kommer till undsättning!" Men när jätteapan Skar King hotar läget behövs en allians som får ihop den missanpassade duon. Bästa sättet att beskriva deras relation på är dysfunktionell polis-partner-duo, säger Wingaard och noterar att "Dödligt Vapen" är en av hans favoriter i genren. 
 
Adam Wingard ("Godzilla vs. Kong") sitter återigen i registolen och Rebecca Hall ("The Prestige") samt Brian Tyree Henry ("Bullet Train") återvänder i sina respektive roller. Dan Stevens som tidigare jobbat med Wingard på "The Guest" ansluter sig till till ensemblen, däremot lyser Alexander Skarsgård med sin frånvaro. 
 
Se den nya trailern här: 
 
 
Vad tycker du om den nya trailern till "Godzilla x Kong: The New Empire"? Kommentera nedan.
| 14 februari 2024 18:15 |