Spel

Skribent

Anders Eklöf

6 augusti 2020 | 23:38

Ny trailer för det färgsprudlande "Crash Bandicoot 4: It's About Time"

Utvecklarna Toys for Bob vill locka både nya och gamla fans med klassiska och innovativa inslag.
För några veckor sedan avslöjades det att en väldigt omtyckt 90-talsikon är på väg tillbaka till Playstation 4 och Xbox One, i form av "Crash Bandicoot 4: It's About Time"
 
Under den senaste direktsända presentationen State of Play, signerat Playstation, fick vi se mycket mer från det brandgula pungdjurets kommande äventyr. 
 
 
I klippet får vi bland annat veta att du kommer kunna kontrollera den klassiska skurken Dingodile på vissa banor, att det finns upplåsningsbara dräkter som inte kommer kosta extra och att ett svårare läge kallat "Inverted Mode" finns. 
 
"Crash Bandicoot 4: It's About Time" är en direkt uppföljare på "Crash Bandicoot 3: Warped" från 1998. Skurkarna Neo Cortex, Uka Uka och N. Tropy har till slut tagit sig ut från deras interdimsionella fängelse de hamnade i under slutet av föregångaren, genom att öppna en spricka i tid och rum. Den här gången måste Crash och hans syster Coco alltså stoppa dem från att inte bara ta över deras universum, utan alla multiuniversum. 
 
Lou Studdert, producent på Toys for Bob, säger att de hoppas att spelet ska tilltala både gamla och nya fans. 
 
"Först och främst såg vi till att integrera det klassiskt spända, exakta och perspektivförskjutande plattformshoppandet som vi alla blev förälskade i, men vi har även introducerat en rad nya inslag", säger han. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"Crash Bandicoot 4: It's About Time" släpps till Playstation 4 och Xbox One den 2 oktober. Spelet ser helt klart underhållande ut med sin färgglada estetik, en blandning av både nostalgi och nytänkande och tajt plattformande. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Tror du att det fjärde spelet kommer att bli lika bra som de tidigare klassikerna? 
| 6 augusti 2020 23:38 |