Film

Skribent

Alexander Dunerfors

16 september 2014 | 12:00

Nu vet vi vad "Avengers: Age of Ultron" handlar om

"The Avengers"-uppföljaren har släppt en officiell synopsis.
Vi har läst allt om inspelningen och vi har sett de första bilderna ur filmen. Men hittills har det varit ganska tyst om vart storyn i "Avengers: Age of Ultron" egentligen tar superhjälteteamet. Idag släpper Marvel handlingen som visar att Ultron, som alla andra superskurkar, bara vill krossa världen. 

Nedan följer officiell synopsis till "den episka uppföljaren till den största superhjältefilmen någonsin":

"När Tony Stark försöker väcka ett vilande fredsbevarande program till liv går något snett. Jordens mäktigaste hjältar - Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow och Hawkeye - ställs mot den ultimata prövningen medan planetens öde är ovisst. När ondskefulle Ultron uppenbarar sig är det upp till Avengers att stoppa hans hemska planer. Tveksamma allianser och oväntade handlingar banar vägen för ett episkt och unikt världsomspännande äventyr.

Robert Downey Jr återvänder som Iron Man, tillsammans med Chris Evans som Captain America, Chris Hemsworth som Thor och Mark Ruffalo som Hulk. Scarlett Johansson spelar Black Widow och Jeremy Renner är Hawkeye. Med hjälp av Samuel L. Jackson som Nick Fury och Cobie Smulders som Maria Hill måste teamet åter samlas för att bekämpa James Spaders Ultron, en skrämmande teknologisk skurk som planerar mänsklighetens utrotning. På vägen konfronterar de två mystiska och mäktiga nykomlingar, Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) och Pietro Maximoff (Aaron Taylor-Johnson), och möter en gammal vän i ny skepnad när Paul Bettany blir Vision."

Joss Whedon har skrivit och regisserat "Avengers: Age of Ultron" som får svensk världspremiär 24 april 2015.
| 16 september 2014 12:00 |