Skribent

MovieZine

4 februari 2020 | 09:00

Nu lanseras streamingtjänsten Comhem Play+

Com Hem nylanserar Comhem Play med mer innehåll och nytt utseende.
Com Hem nylanserar streamingtjänsten Comhem Play med nytt utseende och ett bredare och mer exklusivt innehåll.
 
I samband med detta blir tjänsten Comhem Play+ öppen för alla, och vem som helst kan därmed ladda ner appen och få tillgång till filmer och serier tillgängligt inom hela EU. Vid lansering bjuds alla Com Hems tv-, bredbands- och mobilkunder på streamingtjänsten under ett helt år.
 
- Det traditionella tablå-tittandet är under stor förändring och vi förväntar oss att själva kunna välja när, var och hur vi tar del av underhållning. Med nya Comhem Play ser vi fram emot att kunna erbjuda en modern och ledande streamingupplevelse för alla, säger Jessica Kirchmeier, chef för Comhem Play, i ett pressmeddelande.

Några titlar som återfinns i Comhem Play är serier som "The Handmaid's Tale", "Mr. Robot" och "Vikings". I filmutbudet hittas bland annat ”Rocketman” från Paramount+, samt barnklassiker av Astrid Lindgren från SF Kids.

Alla som är befintliga tv-kunder hos Com Hem kan som tidigare ta del av sitt kanalpaket i Comhem Play. Från och med nu kan även vem som helst skaffa Comhem Play+ för 69 kronor i månaden.
| 4 februari 2020 09:00 |