Serie

Skribent

MovieZine

19 december 2018 | 13:00

Final i "Timeless"! Publikfavoriten tar farväl med ett specialavsnitt

Den två timmar långa upplösningen släpps den 21 december på Viaplay.
Äntligen får alla "Timeless"-fans det avslut de förtjänar. Fredagen den 21 december kommer det två timmar långa specialavsnittet som knyter ihop seriens alla lösa trådar, skriver Viaplay i ett pressmeddelande.

Redan efter första säsongen av "Timeless" blev serien nedlagd – men starka påtryckningar från fansen ledde till att serien fick en andra säsong. Nu sjunger dock "Timeless" på sin sista refräng när serien en gång för alla läggs ner för gott.
 
 
Finalavsnittet utspelar sig passande nog under julen. Men någon julefrid blir det inte. Inspirerade av deras framtida jag försöker Time-teamet rädda sin avlidne vän Rufus, men av misstag hamnar de i 1848 års Kalifornien och de tvingas sätta sina planer åt sidan medan de jagar Rittenhouse tillbaka till Gold Rush.

Plötsligt hamnar moderskeppet med passagerarna i 1950-talets Korea där de hjälper en gravid flykting att undkomma att gå ett tragiskt öde till mötes. Fast i historien, helt utan utvägar, tvingas gänget möta sin tuffaste utmaning hittills, samtidigt som de kämpar med att reda ut sina känslor för varandra.

Finalen i "Timeless" släpps exklusivt på Viaplay klockan 20.00 den 21 december, dagen efter USA.
| 19 december 2018 13:00 |