Skribent

MovieZine

30 maj 2015 | 15:00

Nu kommer Sveriges första kannibalfilm

Biopremiär på självaste nationaldagen. Se trailern!
Vampyrer, zombies, spöken, ja vi har sett lite av det mesta från skräckens mest udda hörn hitta in i den svenska filmvärlden. Men tydligen har det aldrig gjorts en svensk kannibalfilm. Det har nu regissören Jonas Wolcher sett till att råda bot på.

Hans film ”Cannibal Fog” har turnerat på internationella filmfestivaler och ska äntligen, den 6 juni, få sin svenska premiär. Det sker på Hagabion i Göteborg. (Mer info på Facebook.)

Wolcher beskriver själv filmen som "ett metadrama med art house-influenser i en miljö med stadskannibaler" i ett pressmeddelande.

Den officiella handlingen lyder:

”Cannibal Fog” handlar om sex -och alkoholmissbrukaren Michael som får en smak för människokött under minst sagt oanade former. Daniel, en dansk med som högsta önskan vill dö på tallriken tar kontakt med Albin, en mycket känd matbloggare. Han ordnar till en tillställning där det bjuds på exotiskt kött. Albin och Michael möts och en vänskap föds. Nu väntar nya smaker och upptäckter...1 för fokus, tre för orgasm, fem och du träder in i dimman. Kommer Michael gå hela vägen?

Självklart har vi en trailer att bjuda på. Låt det väl smaka:


| 30 maj 2015 15:00 |