Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

24 januari 2014 | 14:01

Nu kommer Deathlok till "Agents of SHIELD"

"Agents of SHIELD" plockar fram ett cybernetiskt ess ur rockärmen och introducerar Marvel-figuren Deathlok i TV-serien.

OBS! Här följer spoilers för hur Deathlok kommer in i handlingen. Läs vidare på egen risk.

Marvel har gått ut med att deras dödlige cyborgsoldat kommer göra entre i serien den 4 februari i USA, i avsnittet titulerat "T.R.A.C.K.S.".

Men det stora avslöjandet är att Deathlok egentligen har funnits med sedan starten av "Agents of SHIELD" eftersom det är J August Richards rollfigur Mike Peterson som kommer förvandlas till mördarmaskinen!

Enligt Comingsoon.net är den officiella beskrivningen som följer:
"Omvandlad till den cybernetiske soldaten mot sin vilja måste Mike Peterson kämpa för att hitta människan i maskinen. Med ett high-tech-öga som tillåter honom att se genom väggar, med superkrafter och med en ökad snabbhet tack vare ett cybernetiskt ben är frågan om Deathlok kommer strida mot eller med Agents of SHIELD?"

- Vi har väntat hela säsongen på det här ögonblicket, säger exekutive producenten Jeffrey Bell.
- Vi är så glada för att få ha J August Richards som Deathlok och få erbjuda tittarna den här populära Marvel-karaktären i serien.

- Om du frågat mig när jag var nio år vad jag ville bli när jag blev stor, skulle jag sagt superhjälte så jag är sjukt nöjd med att få vara en i vuxen ålder i TV! Det är en dröm som blir sann, säger J August Richards i ett uttalande.

Även en av Marvel-figuren Thors fiender kommer att dyka upp i TV-serien: Lorelei (spelad av Elene Satine). Hon är med i samma avsnitt som Lady Sif, som MovieZine rapporterat om tidigare.

| 24 januari 2014 14:01 |