Film

Skribent

Anders Eklöf

23 maj 2022 | 15:50

Nu är trailern för "Mission Impossible - Dead Reckoning" här

Efter att trailern för den kommande sjunde filmen i serien, "Mission Impossible - Dead Reckoning: Part 1", läckte på nätet finns den nu tillgänglig för alla.
Häromdagen kunde vi berätta om att trailern för den sjunde filmen i serien, "Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1", läckte på sociala medier.
 
Nu har Paramount Pictures lagt upp trailern själva, för alla att se i fin kvalitet.
 
 
 
"Mission Impossible - Dead Reckoning: Part 1" har premiär den 14 juli nästa år, så det dröjer ett tag innan vi får se den till synes rejält actionpackade filmen på biograferna. "Dead Reckoning: Part 2" kommer någon gång under 2024.
 
Filmen är skriven och regisserad av Christopher McQuarrie, som tidigare gjort "Mission Impossible: Rogue Nation" och "Mission Impossible: Fallout". 
 
Förutom att vi får se några häftiga scener som en prickskytteduel i en ökenstorm, en jakt på ett tåg i rörelse och Tom Cruise som kör en motorcykel ned för en klippa får vi även se Hayley Atwell ("Agent Carter") som en ny karaktär och Esai Morales ("Ozark") som filmens skurk. Några återkommande roller är Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson och Vanessa Kirby.
 
"Mission Impossible" är baserad på tv-serien med samma namn från 1966, där vi ser Tom Cruise som specialagenten Ethan Hunt som ger sig ut på olika uppdrag. Vad exakt "Dead Reckoning" handlar om är svårt att säga utifrån trailern, men mycket action utlovas. I trailern får vi även se skådespelaren Henry Czerny, som spelade chefen för organisationen Impossible Mission Force i den gamla tv-serien.
 
Vilken är den bästa filmen i serien? Ser du fram emot den sjunde?
| 23 maj 2022 15:50 |