Film

Skribent

Andreas Samuelson

22 maj 2022 | 11:00

Trailern till ”Mission: Impossible 7” läckt online

Den efterlängtade trailern till den efterlängtade sjunde installationen i den tokpopulära action-franchisen läckte på sociala medier efter en premiärvisning.
Trailern till filmen, som fått den fullständiga titeln ”Mission: Impossible 7 - Dead Reckoning: Part 1”, visades på CinemaCon i Las Vegas förra månaden, rapporterar Hollywood Reporter. Som vanligt i dessa tider med avancerad teknologi och obeskrivlig hets inför en storfilm så dröjde det inte länge innan trailern läckt online till produktionsbolaget Paramount Pictures förtret.
 
Paramount har inte släppt den två minuter långa trailern officiellt och videon har försvunnit från twitter-inlägg som innehållit trailern, ersatt av en text om rapport från copyright-ägare. Så den vanliga gamla konsekvensen av att försöka hinna vara först ute med material som inte släpps. Skäms, fusk-fans!
 
Men om något positivt kom ut ur detta är att reaktionerna från de som hann se trailern var överväldigande positiva, som ni kan se nedan:
 
 Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
 
Filmens ”Top Gun: Maverick”-aktuella stjärna Tom Cruise var själv inte på plats på ComicCon då hann filmade utomlands och befann sig på ett antikt flygplan, som man ofta gör. Filmen regisserad av Christopher McQuarrie släpps på biograferna först i juli nästa år.
 
Uppdatering! Nu är trailern officiellt ute:
 
| 22 maj 2022 11:00 |