Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 januari 2018 | 23:15

Nu är det bekräftat att "John Wick"-universumet utökas med en tv-serie

"The Continental" kommer att handla om det speciella lönnmördar-hotellet, och ska ingå i samma universum som "John Wick"-filmerna.
Den amerikanska tv-kanalen Starz avslöjade under sin presentation, vid den pågående Television Critics Association vinter-pressturnén, att tv-serien "The Continental" kommer att bli av. "The Continental" är det hotell som Keanu Reeves, och andra lönnmördare, bor på i "John Wick"-filmerna - med Lance Reddick vid incheckningsdisken.
 
Enligt uppgifter till Deadline kommer Keanu Reeves att vara exekutiv producent för tv-serien, som kommer att ingå i samma "universum" som filmerna. Även om John Wick själv inte kommer att vara huvudpersonen i den nya serien så har Starz programchef bekräftat att Keanu Reeves kommer att dyka upp i sin lönnmördarroll.
 
 
Starz VD, Chris Albrecht, har också sagt att "John Wick"-fansen kan förvänta sig en serie som inte ser ut som något annat på tv och han "lovar att explosiva fightningscener och välgjorda shootouts mellan proffesionella lönnmördare" i "John Wick"-anda är att förvänta sig.
 
Det är däremot fortfarande oklart när "The Continental" förväntas vara klar för premiär. Vi lär få en mer detaljerad beskrivning av hur de planerar att lägga upp tv-serien framöver - men i nuläget får vi helt enkelt vara glada över att projektet äntligen har fått grönt ljus!
 
Är du sugen på ett utökad "John Wick"-universum med "The Continental" som bas? Kommentera gärna nedan!
| 12 januari 2018 23:15 |