Serie

Skribent

Anders Eklöf

15 februari 2024 | 16:16

Nostalgiska "X-Men '97" har fått en trailer och datum

Nynnar du också på den ikoniska introlåten till "X-Men: The Animated Series"? Fortsättningen på den klassiska 90-talsserien släpps på Disney+ i mars.
Mellan 1992-1997 gick den populära animerade Marvel-serien "X-Men: The Animated Series" på tv, där vi fick följa mutanter som Wolverine, Cyclops, Jean Grey och Rogue i kampen mot Magneto och andra skurkar plockade från serietidningarna.
 
Nu har vi äntligen fått en trailer för fortsättningen som tar vid där berättelsen slutade, "X-Men '97". Serien har premiär på Disney+ den 20 mars och kommer bestå av 10 avsnitt.
 
 
Har du också den klassiska intromelodin på hjärnan nu? 
 
Efter att professor X gick bort i slutet av den gamla serien håller Storm och Wolverine i trådarna kring hjältegruppen X-Men. Den här gången möter de skurken Sinister, som vill förinta mutanterna en gång för alla.
 
Bakom serien ser vi Beau DeMayo som skrev manuset till den animerade "The Witcher"-serien "Nightmare of the Wolf". I serien hör vi bland annat Ray Chase som Cyclops, Jennifer Hale som Jean Grey och Alison Sealy-Smith as Storm.
 
Enligt tidigare rapporter ska Marvel ha smygit igång arbetet med en reboot av live action-filmerna om X-Men, där vi tidigare fick hela sju filmer med Hugh Jackman som Wolverine.
 
Innan dess får vi bland annat se Pedro Pascal i en ny filmatisering av "Fantastic Four", som har premiär under 2025.
 
Har du inte sett den gamla serien som "X-Men '97" är en fortsättning på, finns den att se på Disney+.
 
Har du sett den klassiska serien från 90-talet och ser fram emot fortsättningen?
| 15 februari 2024 16:16 |