Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

27 november 2015 | 22:00

Noomi Rapace "medverkar bara flyktigt" i "Prometheus 2"

Och ytterligare två uppföljare väntar efter "Alien: Covenant".
Vi rapporterade härom veckan om att Noomi Rapace verkade en smula bortglömd inför den kommande uppföljaren till "Prometheus". Skådespelerskan stod nämligen inte med i den korta synopsis som Fox släppte.

Han gav också en del ny info om filmen, som strax ska börja spelas in:

- Det är en väldigt komplex story. Det är en evolution av det jag gjorde i den första filmen. "Prometheus" föddes ur min frustration över att ingen av de tre uppföljarna till "Alien" svarade på de grundläggande frågorna; Varför en alien, vem skapade den, och varför? Väldigt grundläggande frågor. Så på det sättet kom jag på "Prometheus", som började indikera vem som hade skapat varelserna, och var de kommer ifrån.Han fortsatte:

- Så nu går jag vidare med nästa film, som är nästa evolution i storyn, direkt anknuten till den första filmen. När den är klar kommer det en till, och sedan en till efter det, som gradvis kommer ta oss in genom bakvägen till filmen från 1979.

Han avslutade resonemanget:

- Så med andra ord, varför var den  där rymdgubben där, och varför hade han en alien i sig? De frågorna kommer att få sitt svar.

Då är det alltså bekräftat; inte mycket Noomi i "Alien: Covenant". Tankar kring detta?
| 27 november 2015 22:00 |