Film

Skribent

Tobias Andersson

31 maj 2023 | 18:30

Ninja Turtles spöar onda mutanter i ny trailer till ”Mutant Mayhem”

Ninjasköldpaddorna som mumsar pizza och räddar världen är snart tillbaka på bio. I väntan kan du slänga ett öga på nya trailern till den kommande filmen.
”Teenage Mutant Ninja Turtles” är redo att rebootas och intar biograferna i sommar. De muterade sköldpaddsbröderna bereder sig då på att rädda världen från elaka mutanter och hoppas samtidigt att de ska vinna New York-bornas hjärtan.
 
Denna nya reboot med undertiteln "Mutant Mayhem" är skapad i häftig, lite annorlunda animationsstil som ser ut att vara handmålad. En stil som kanske blir en vattendelare bland Turtles-fansen men undertecknad tycker det ser riktigt coolt ut. Kolla in trailern nedan och avgör själv.
 
 
I trailern ser vi hur sköldpaddskvartetten vill framstå mer som människor än vad de faktiskt är för att bli accepterade i samhället, men det kan ändå bli klurigt för ett gäng muterade sköldpaddor att passa in bland människor. En premiss som ser ut att locka till en hel del skratt när de i samma veva ska dela ut stryk till en stor armé mindre snälla mutanter.
 
”Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” kommer att produceras av Seth Rogen (som i trailern presenteras som den eviga tonåringen). Filmen får biopremiär den 2 augusti.
| 31 maj 2023 18:30 |