Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

14 november 2023 | 19:01

Neve Campbell har äntligen sett Scream VI: “Jag bryr mig om att filmerna blir bra”

Scream-queen favoriten är nöjd med hur den sjätte delen blev trots att hon inte var med.
Vid det här laget är det ingen hemlighet att Neve Campbell skippade att medverka i "Scream VI" på grund av för dålig lön. Hon har flertalet gånger nämnt att lönen som erbjöds inte reflekterar värdet hon har fört serien genom åren. Snåljåparna på Paramount såg ändå till att sjätte delen i den populära slasher-serien blev av utan henne.  
 
Under ett Monster-Mania-event avslöjade skådespelerskan att hon nyligen såg den sjätte delen och att den gick hem hos henne:  
 
- Jag hade inte sett den fram tills två veckor sen. Det tog ett tag innan jag fick tummen ur, jag vet inte varför. Men jag tycker faktiskt att dom gjorde ett väldigt bra jobb. Jag tycker skådespelarna är riktigt duktiga och fantastiska, jag önskar inte filmerna något dåligt.
 
- Jag ville att filmen skulle bli bra, det är inte som om jag sitter hemma och hoppas att den suger och gör dåligt ifrån sig. Jag bryr mig om alla involverade. Det är någon längst upp som bara tänker på pengar och det är deras rätt, men när det gäller allt annat vill jag att dessa filmer ska vara bra. Och jag bryr mig för er skull också, jag vet att ni älskar dessa filmer. Så jag tycker dom gjorde ett bra jobb.  
 
 
Filmen drog in finfina $168 miljoner globalt på en budget av $35 miljoner och landade på stabila 76% på kritikersidan Rotten Tomatoes. En sjunde del är under utveckling med Christopher Landon ("Happy Death Day", "Freaky") som regissör. Om Neve Campbell kommer tillbaka återstår ännu att se.  
 
Vill du ha tillbaka Neve Campbell i nästa "Scream"-film? Kommentera nedan. 
| 14 november 2023 19:01 |