Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

30 januari 2024 | 18:00

Nu på Netflix: Brad Pitt på urflippad, våldsam och stjärnspäckad tågresa

Han är inte den enda stjärnan som hoppar på tåget.
Ibland behöver man inte mycket mer än ett tåg, sköna skådespelare och en regissör som behärskar action för att leverera en härligt underhållande film.
 
Det är exakt vad "Bullet Train" är, varken mer eller mindre. Brad Pitt spelar lönnmördaren Ladybug som ser chansen till ett enkelt jobb genom att gå på ett tåg, för att senare gå av tåget med en viktig portfölj som efterfrågas. Nämnde jag att majoriteten av filmen utspelar sig på sagda tåg i Japan? 
 
 
Snabbt inser Ladybug att jobbet är allt annat än enkelt. Ett flertal personer är ute efter portföljen och detta resulterar i en salig blandning av ilskna konversationer, våldsamma slagsmål och halvroliga skämt. Filmen bjuder på stora namn och en drös med schyssta cameos, för att inte tala om alla blinkningar till den som har koll på japanska expresståg. 
 
Regissören David Leitch har tidigare frälst filmvärlden med bland annat "Deadpool 2" och "Atomic Blonde" så han har koll på läget och det går inte alldeles för långt mellan varven innan nästa fighting-sekvens bryter ut.
 
Nu rullar "Bullet Train" in hos Netflix, och har du inte tjänsten kan du hyra/köpa filmen på bland annat Google Play, SF Anytime eller Apple TV+. 
 
 
Vad tycker du om "Bullet Train"? Kommentera nedan. 
| 30 januari 2024 18:00 |