Serie

Skribent

Tobias Andersson

11 december 2022 | 16:00

Netflix skrotar ännu en nystartad serie

Det blir ingen andra säsong för ”Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself”. Streamingjätten lägger ner serien bara en månad efter premiären.
Den brittiska fantasyserien går i graven redan nu. Efter en säsong och bara några veckor efter releasen väljer Netflix att inte förnya originalserien för en andra säsong. Tråkiga nyheter för fansen men det börjar bli allt vanligare att serier läggs ner innan de knappt påbörjats. Senast i raden var det populära "The Midnight Club" som inte fick en andra chans.
 
”Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself” är baserad på Sally Greens romansvit som kretsar kring 16-årige Nathan som är häxfödd och dras in i en värld full av magi och klankrig. Nu blir det alltså varken någon fortsättning eller avslut på serien. Men vill du veta hur det kommer gå för Nathan är alternativet att plocka upp böckerna.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Seriens skapare Joe Barton bekräftar nedläggningen på sin Twitter genom att skriva:
”Tråkigt, ja, Netflix har lagt ner den. Väldigt stolt över den och gillade verkligen människorna jag fick jobba med. Tråkigt att jag inte fick avsluta historien…”
Och så delar han produktionsbolagets tweet om nedläggningen.
 
 
”Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself” släpptes för bara några veckor sedan, närmare bestämt den 28 oktober. Skapad av Joe Barton (”Giri/Haji” och ”The Lazarus Project”) med Andy Serkis som exekutiv producent.
 
 
Hade du velat se fler säsonger av serien?
| 11 december 2022 16:00 |