Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 december 2019 | 23:10

Netflix återupplivar "He-Man & the Masters of the Universe"

Man planerar även en ny serietidning, långfilm och en uppdaterad samling av leksaker inspirerade av originalen från 1980-talet.
Netflix samarbetar redan med leksaksföretaget Mattel, vars tv-avdelning ligger bakom "He-Man"-serien från 80-talet, kring Netflix-serien "She-Ra and the Princesses of Power". Nu rapporterar Deadline att Netflix och Mattel Television även planerar att återuppliva "He-Man & the Masters of the Universe" som en datoranimerad serie.
 
För några månader sedan rapporterade vi även om att Kevin Smith fått grönt ljus för en 2D-animerad "Masters of the Universe"-serie hos Netflix, den kommer fortfarande att bli av och ingå i samma "universum" som den nya datoranimerade "He-Man"-serien.
 
- "Masters of the Universe" är en av de mest ikoniska och globala franchiserna någonsin, med en 30-årig historia och en passionerad fanbas. Hela teamet hos Mattel är peppade på att få introducera He-Man-världen till en helt ny generation, tillsammans med Netflix, på ett sätt som kommer att göra de klassiska karaktärerna aktuella för barn och familjer idag, men även för fansen som växte upp med dem, berättar Mattel-chefen Fred Soulie i ett pressmeddelande.
 
Netflix passade samtidigt på att släppa en första poster till serien:
 
 
Det framgår inte när den nya serien förväntas bli klar, men vi kommer visst kunna leka med de nya leksakerna redan under hösten 2020... så premiären lär väl mest sannolikt dimpa ned i samma veva, för bästa möjliga leksaksförsäljning.
 

Läs också: Kolla in den här "Rogue One"-kortfilmen gjord med leksaker

 
Tror du att He-Man-dockan blir nästa års mest populära leksak kring jul? Kommentera gärna nedan!
| 18 december 2019 23:10 |