Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 augusti 2022 | 23:00

Netflix ger "The Umbrella Academy" en sista säsong att rädda världen

En ny tidslinje och en ny chans att rädda världen, för sista gången. Håller du med om att det var dags att knyta ihop säcken?
Netflix bekräftar att den kommande fjärde säsongen av "The Umbrella Academy" kommer att bli den sista. Något seriens skapare Steve Blackman även antydde själv i samband med att den tredje säsongen hade premiär. Det innebär i alla fall att Blackman nu kommer att få chansen att knyta ihop säcken ordentligt, en gång för alla, efter att ha lämnat tittarna med ännu ett cliffhangerslut i finalen av den tredje säsongen.
 
Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya och Colm Feore kommer alla att återvända till sina roller under den sista säsongen. Och även fast Blackman nu endast får en säsong till av "The Umbrella Academy", så verkar Netflix ha fullt förtroende för skaparen och showrunnern... eftersom han även har tv-adaptionerna av tv-spelen "Horizon Zero Dawn" och "Orbital" på gång hos Netflix.
 
 
Vad tyckte du om den tredje säsongen av "The Umbrella Academy"? Hade du velat få ännu fler säsonger eller håller du med om att fyra säsonger känns som ett lagom antal säsonger att försöka rädda världen på? Kommentera gärna nedan!
| 25 augusti 2022 23:00 |