Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

22 maj 2023 | 18:45

Netflix nyanställer - Arnold Schwarzenegger blir actionchef

Om man ska tro en ny video från streamingjätten - har actionstjärnan blivit ny chef hos dem.
Efter att Arnold Schwarzenegger slutade vara guvernör över Kalifornien har han återvänt till skådespeleriet. Vi har fått nya “Terminator”-filmer och Schwarzenegger är om några dagar aktuell med nya serien “Fubar” på Netflix.
 
 
Men nu lägger den tidigare bodybuildern skådespeleriet på hyllan, och blir Chief Action Officer på Netlix - i alla fall om vi ska tro en ny video från streamingjätten. Här får vi se Schwarzenegger storma in med sin egna pansarvagn från Österrike och köra över en ganska fin Mercedes Benz.
 
 
Skådespelaren har givetvis en stor kärlek för filmgenren som han hjälpte till att forma - och därför har han tagit sig an den nya rollen:
 
- Ingen älskar action så mycket som jag. Det är därför jag tackat ja till det stora nya erbjudandet som Netflix actionchef.
 
Sedan får vi se en smygtitt på bland annat kommande “Extraction 2” med Chris Hemsworth, tredje säsongen av “The Witcher” och Gal Gadots “Heart of Stone”. Schwarzenegger lovar dessutom att han jobbar dygnet runt för att tittarna ska få bäst action på hela jordklotet.
 
När det kommer till pansarvagnen så var det faktiskt Schwarzenegger som själv körde. I ett pressmeddelande från Netflix berättar actionstjärnan mer:
 
- Var det verkligen jag som körde? Självklart var det det. Jag tänkte inte låta någon annan ha så kul. Och ja - det var så enkelt som det såg ut.
 
Premiär för Arnold Schwarzeneggers nya actionserie “Fubar” är den 25 maj.
 
Är Netflix den bästa streamingtjänsten för action?
| 22 maj 2023 18:45 |