Serie

Skribent

Alexander Kardelo

2 april 2024 | 11:15

Netflix sköna bLÅSning går hem hos tittarna: "Hade varit en perfekt funktion!"

Streamingtjänsten har hittat ett smart sätt att stoppa seriefusket. Så när blir det verklighet?
Att bingekolla favoritserier tillsammans med tjejen, maken eller sambon är nog en trevlig syssla för många av oss. Likaså pratas det allt mer om "serieotrohet" - alltså när din bättre hälft inte kan hålla sig och smygtittar på ett nytt avsnitt utan dig. Den jäveln!
 
Netflix har nu kommit på den perfekta lösningen. I ett inlägg på Facebook avslöjar de "en ny funktion" som hjälper dig att låsa en serie tills du själv har tid att kolla:
 
 
"På grund av en hög efterfrågan introducerar vi en ny funktion för att förhindra seriefusk - du kan nu låsa avsnitt av dina favoritprogram från din partner, tills ni båda är redo att titta tillsammans!" skrev streamingjätten igår.
 
Många tittare hajade snabbt att det rörde sig om en luring på 1:a april. Trots det låter det som en eftertraktad funktion. Mer än hundra kommentarer på svenska Netflix-sidan uppmanar nu företaget att lansera låset på riktigt:
 
"Skämt självklart. Men Asså. Do it!" skriver Thomas B.
 
"Detta tycker jag inte man skämtar om. Inför - bums!" kräver Marie-Louise N.
 
"Hade ju varit en toppenfunktion! Så besviken man blir när man laddat inför nya säsongen och så får man reda på att frun redan kollat på första avsnittet själv" berättar Kim B.
 
"Skulle va en dröm om det funkade så" tycker Arthur A.
 
"Ha ha ha... Den funktionen har nog många väntar på. Tror dom flesta särbos har fuskat någon gång. Även jag" skriver Mikael N.
 
Vi får hoppas att Netflix tar till sig av kommentarerna och gör verklighet av årets aprilskämt. För den svenska hemfridens skull.
 
Hade ni också velat låsa favoritserierna på Netflix? Kommentera nedan.
| 2 april 2024 11:15 |