Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 augusti 2021 | 12:30

Äntligen en sajt för alla påhittade filmer och serier!

Nu lanseras Nestflix - en databas för varenda fejkfilm som synts på film.
Från "Jack Slater"-rullarna med Arnold Schwarzenegger, till "Threat Level Midnight" som synts i "The Office" - populärkulturen är fullproppad med filmer och tv-serier som egentligen inte finns. Påhittade titlar som dessa dyker upp med jämna mellanrum som filmer-i-filmer, och vet ni vad - äntligen finns det en sajt som samlar dem alla!

På nylanserade tjänsten Nestflix kan man bläddra runt bland hundratals fejkfilmer som synts i allt från "Ensam hemma", "Once Upon a Time in Hollywood" och "Tropic Thunder" - och förstås en drös av filmparodier från serier som "Family Guy".

Lite som Netflix alltså, komplett med rollistor, stillbilder och handling. Enda skillnaden är att det inte går att klicka och titta på filmerna (som sagt, de finns ju inte på riktigt).
 
 
Ändå rätt kul och nördigt att bläddra runt bland fiktiva titlar man glömt, eller missat helt. Minns du exempelvis var "Titanic II", "Gandhi II" eller "Good Will Hunting 2" dök upp? En av mina favoritparodier någonsin är stjärnspäckade "Austinpussy", från "Austin Powers 3". Vilka är era?
| 14 augusti 2021 12:30 |