Skribent

Alexander Kardelo

6 mars 2015 | 14:00

Neil Patrick Harris om Oscarskritiken

Årets galavärd Neil Patrick Harris är tveksam till om han någonsin vill ha jobbet igen.
I mitt tycke gjorde Neil Patrick Harris ett klart godkänt jobb med årets Oscarsgala. Med humor, glimten i ögat och kvicka repliker höll han oss vakna genom nattens prisutdelningar. 

Men kritikerna var långt ifrån nöjda, och Harris recensioner landade all over the place. Nu tvekar han till om han någonsin får uppdraget igen. 

- Jag vet inte om min familj eller min själ skulle klara av det. Oscarsgalan är ett monster. Det var kul att bocka av det från min lista. Men med tanke på hur mycket tid som läggs ner, och responsen som självklart är blandad, så vet jag inte om det är något jag vill göra varje år, eller nånsin mer. 

Harris säger till Huffington Post att det är svårt för en vanlig tittare att inse hur mycket hårt arbete och kompromisser som ligger bakom galans manus.

- Varje skämt, varje ord, var skämten ska ligga... Och det genom 14 akter. Mitt jobb var att försöka hålla det så lättsamt som möjligt (…) Men jag är glad att vi klarade det, och publiken på Dolby Theatre verkade gilla showen ju längre den pågick. 

Det låter som att Oscars 2016 får se sig om efter en annan värd. Vem hoppas ni på?
| 6 mars 2015 14:00 |