Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 juni 2018 | 23:40

NBC lägger ned tidsreseserien "Timeless" för andra gången

Frågan är nu om "Timeless"-fansen kommer att lyckas återuppliva sin tidsreseserie en tredje gång?
För ett drygt år sedan lade NBC ned "Timeless" en första gång, kort därefter återuppstod serien i samma kanal efter en stor kampanj från seriens många fans. Nu är vi där igen - "Timeless" har nämligen lagts ned ytterligare en gång av NBC, rapporterar Deadline.
 
Både produktionsbolaget Sony TV och NBC fortsätter att hävda att de är stora fans av serien. Men tyvärr verkar inte tillräckligt många tittare vilja följa den allmänbildande sci fi-serien, som reser tillbaka i tiden till olika historiska händelser - i hopp om att bevara dem och framtiden intakta.
 
"Timeless" har i USA visats efter klockan 22.00, vilket många av seriens fans varit upprörda över. Eftersom det är en serie som lämpar sig väl för familjer att se tillsammans, fansen har därför velat att avsnitten ska sändas tidigare på kvällen - och menat att det har varit den främsta anledningen till de sviktande tittarsiffrorna.
 
 
NBC gav detta en chans och visade finalavsnitten, som avslutades med en gigantisk cliffhanger, tidigare på kvällen för att se om tittarsiffrorna skulle påverkas till det bättre. Men med tanke på att serien nu läggs ned, verkar tittarna fortfarande ha uteblivit. Det finns visst snack om att möjligtvis göra en avslutande film som ska knyta ihop de lösa trådarna - jag skulle däremot vara väldigt försiktig med att få upp förhoppningarna inför den eventuella lösningen.
 
Här i Sverige har "Timeless" sänts på Viaplay - har du givit "Timeless" en chans ännu? Kommentera gärna vad du tycker om nedläggningen här nedan!
| 24 juni 2018 23:40 |