Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

6 augusti 2017 | 16:00

NBC är sugna på att återuppliva "The Office"

Mer Dwight Shrute åt folket, kanske.
Efter nio säsonger (där de sista ärligt talat inte höll måttet) avslutades den amerikanska versionen av "The Office" år 2013. Då hade Steve Carrell redan hoppat skepp, och konsensus bland både fans och kritiker var att det var hög tid för det lilla säljbolaget i Scranton att stänga igen portarna.
 
För kabelkanalen NBC lockar dock en återupplivning. Detta berättade styrelseledamoten Bob Greenblatt under en panelintervju häromdagen. Och inte bara "The Office" kan komma tillbaka, utan även serier som "30 Rock", "The West Wing", och "ER" nämndes.
 
- Vi pratar ofta om "The Office". Jag har pratat med skaparen Greg Daniels fyra gånger under de senaste åren. Han säger alltid: "Kanske någon dag, men inte just nu". Det finns en öppen inbjudan för en återupplivning men vi har inget på gång just nu. Om han vill göra det så skulle jag också vilja.
 
Det lär alltså dröja innan vi får träffa Jim och Pam och Dwight och de andra igen (om serien nu skulle komma att handla om dem igen), men för fans kan det vara kul att veta att snacket går. Och den som väntar på något gott...
 
Vill du se en reboot av "The Office"?
| 6 augusti 2017 16:00 |