Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 november 2017 | 09:15

Nästa säsong av "The X-Files" kommer redan i januari

Fox verkar däremot inte ha bestämt sig ifall nästa säsong ska kallas för den elfte (vilket det är), eller "den andra delen av eventserien" istället.
Oavsett om det rör sig om den andra delen av eventserien eller den elfte säsongen totalt så är "The X-Files" äntligen tillbaka.
 
Många av seriens fans var dock kritiska efter det senaste försöket att reboota serien, men med tanke på den stora cliffhanger eventserien slutade med - så ska det bli intressant att se hur de tio nya avsnitten kan knyta ihop det hela.
 
Under Comic-Con i New York, tidigare under hösten, släpptes en första trailer inför den nya säsongen som faktiskt ser väldigt intressant ut. För oss som har följt serien genom åren är "the truth is out there" heligt, likt "winter is coming" för "Game of Thrones"-fansen. Det är därför lite spännande att Fox har bytt det till "the truth is closer than ever" inför den nya säsongen!
 
 
"The X-Files" kommer tillbaka med 10 nya avsnitt, med start den 3 januari. Förra säsongen visades av Viaplay, och de nya avsnitten bör sannolikt också landa där. 
 
Är du sugen på en ytterligare säsong med Fox Mulder och Dana Scully i "The X-Files" - eller fick du nog efter den senaste? Kommentera gärna nedan!
| 16 november 2017 09:15 |