Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 juli 2016 | 08:20

"Mr. Robot" sände säsongspremiär i förväg under natten på sociala medier

De hackade sig själva!
Den anti-sociala data-hackern Elliot (Rami Malek) gjorde succé förra året i den nya serien "Mr. Robot" och den 13 juli är det världspremiär för säsong 2. Inför detta datum överraskade USANetwork fansen med att anspela på seriens hacker-tema och hacka sig själva under en live-sänd Q&A-session på sociala medier - ett genialiskt drag för att skapa stor uppmärksamhet kring den nya säsongen.

Mitt i sessionen avbröts live-streamningen till fansens stora förvåning och istället började säsongspremiären att spelas upp! Under en väldigt begränsad tid kunde tittare världen över se det första avsnittet på säsong 2 genom Facebook, Twitter, SnapChat och YouTube live.


Dessvärre för oss svenskar skedde det mitt i natten (02:30-04:30 svensk tid) och gick oss förbi. Fsociety, ibland alltså... Men det finns en möjlighet att liknande spektakel dyker upp i samband med ComicCon den 21 juli. Se till att ha aviseringarna påslagna då!

Säsong 2 har premiär på SVT 2 på torsdag 14 juli, kl. 21:45. Vi bjuds på de två första avsnitten av säsongen i följd under premiärkvällen och sedan släpps totalt 12 avsnitt veckovis på samma dag och tid. Repriser kommer att sändas på söndagar kl. 21:55 på SVT24.


Du kan redan nu fräscha upp minnet genom att se säsong 1 på HBO Nordic eller Viaplay.


Har du väntat på säsong 2 av "Mr. Robot"?
| 11 juli 2016 08:20 |