Serie

Skribent

MovieZine

29 november 2021 | 21:00

MovieZine & SVT bjuder in till förhandsvisning!

Se de två första avsnitten av årets juldrama "En kunglig affär" före alla andra. Visningen sker i Stockholm mndagen 6 december.
Välkommna på en smygtitt av årets stora juldrama, "En kunglig affär". I samarbete med SVT bjuder vi in MovieZines läsare till att boka platser till en gratis förhandsvisning som sker den 6 december kl 18.00 på biograf Skandia, Drottninggatan 82 i Stockholm.

Evenemanget är gratis och först till kvarn gäller. Max 4 platser per person. Platser bokas genom mail till evenemang@svt.se - ange ditt namn och hur många platser ni önskar i mailet.

Läs mer om visningen på SVT.se

"En kunglig affär - berättelsen om Kurt Haijby" är SVT:s mäktiga juldrama om en storslagen men förbjuden kärlekshistoria mellan Sveriges kung Gustaf V och källarmästaren Kurt Haijby. Deras relation hotas att offentliggöras när Haijbys hustru begär skilsmässa och anger makens otrohet med kungen som orsak. Kungens närmaste gör nu allt för att mörka historien.

Berättelsen är baserad på verkliga händelser som leder till en av de grövsta rättsskandalerna i Sveriges historia. I huvudrollerna ser vi Sverrir Gudnason och Staffan Göthe.
 
Serien visas i SVT med start 23 december.
| 29 november 2021 21:00 |