Film

Skribent

MovieZine

18 januari 2021 | 07:00

MovieZine.se i samarbete med Guldbaggegalan 2021

I år är MovieZine stolt officiell mediepartner till Guldbaggegalan. Följ uppladdningen inför årets gala tillsammans med oss!
Om en vecka ska årets Guldbaggar delas ut till de bästa filmerna och de främsta insatserna från det svenska filmåret 2020. Bland de nominerade finns kritikerfavoriter som "Charter", internationellt hyllade titlar som "Greta" och tittarsuccéer som "Se upp för Jönssonligan".

I år är vi på MovieZine stolta över att ha valts ut som officiell mediepartner till Guldbaggegalan.

Inom ramen för samarbetet har vi tillsammans utvecklat kampanjen Bästa Filmernas Bästa film, där publiken får kora en favorit bland de 58 filmer som vunnit Guldbaggen för Bästa film sedan år 1964. Omröstningen pågår i Guldbaggens sociala kanaler, på Facebook och Instagram.

Läs också: "Publiken röstar fram tidernas bästa svenska film" (artikel i DN 12 januari)

Här på MovieZine dyker vi in i Guldbaggens historia med en artikelserie, med en matig genomgång av de vinnande filmerna för varje decennium - ett kul extramaterial att ta del av innan röstning.

- Vi på MovieZine har värnat om och bevakat svensk film sedan lanseringen för snart 18 år sedan. Vårt mål och vår förhoppning är att öka intresset och nyfikenheten på vad Filmsverige har att erbjuda bland våra läsare, därför känns ett samarbete med Guldbaggegalan riktigt roligt och peppande!, kommenterar chefredaktör Alexander Kardelo.
 

Alla Guldbaggeartiklar på MovieZine:

 
| 18 januari 2021 07:00 |