FÖRHANDSVISNING

Skribent

MovieZine

12 juli 2017 | 16:00

MovieZine förhandsvisar sci-fi-eposet "Valerian"

Se "Valerian and the City of a Thousand Planets" först av alla på exklusiva förhandsvisningar i Stockholm, Göteborg, och Malmö den 1:a augusti.
Luc Besson är tillbaka med sin största film hittills, "Valerian and the City of a Thousand Planets", ett fartfyllt och färgglatt sci-fi-äventyr i samma anda som klassikern "Det femte elementet". Huvudrollerna spelas av Dane DeHaan och Cara Delevigne, och i rollistan syns också Ola Rapace, Ethan Hawke, Clive Owen och Rihanna.
 

Om filmen

 
Den enorma staden Alpha hyser utomjordingar av över tusen olika arter, och det är upp till Valerian att hålla koll på dem alla. När ett hot uppdagas som kan ödelägga inte bara staden, utan hela universum, blir det upp till den unge mannen, och hans kollega Laureline, att stoppa ondskan och rädda miljontals liv.
 
"Valerian and the City of a Thousand Planets" förhandsvisas i Stockholm, Göteborg och Malmö den 1:a augusti kl. 18:00. Filmen visas i 3D. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller - läs nedan om hur du ordnar biljetter i din stad.
 
Förhandsvisning i Malmö: Filmen visas på Filmstaden Storgatan (salong 2) i Malmö den 1:a augusti kl. 18:00. Hämta ut dina biljetter på biografen från och med den 18:e juli på biografens ordinarie öppettider. Nämn "MovieZine" i kassan.
 
Förhandsvisning i Göteborg: Filmen visas på Biopalatset (salong 9) i Göteborg den 1:a augusti kl. 18:00. Hämta ut dina biljetter på biografen från och med den 18:e juli på biografens ordinarie öppettider. Nämn "MovieZine" i kassan.
 
Förhandsvisning i Stockholm: Filmen visas på Biograf Grand (Salong 1) den 1:a augusti kl. 18:00. Tyvärr: biljetterna i Stockholm är redan slut!
  
| 12 juli 2017 16:00 |